Menu

Biljardi ja kolikkopelit = mahdoton yhtälö?

Verkapäällysteinen, vihreä biljardipöytä kutsuu pelaajan tarttumaan kööksiin eli biljardikeppiin ja tähtäämään valkoiseen palloon tarkoituksenaan pussittaa mahdollisemman monta omaa – joko raidallista tai kokoväristä – palloa pöydän päädyissä ja sivuilla oleviin koloihin.

Kasi-, ysi-, kymppipallon tai straight poolin ystävät suunnistavat pubeihin tai erilaisiin biljardiseurojen snooker-saleihin iskemään pallon pari pussiin joko viihde- tai kilpamielessä. Jos kuitenkin ulkona tupruttaa räntää, omassa kotikaupungissasi ei ole kattavaa biljardisalia tai kaksioon ei täysikokoinen biljardipöytä millään ilveellä mahdu, ei hätä ole tämän näköinen – voit sammuttaa biljardin janosi seuraavilla kolikkopeleillä kotisohvalta käsin!

Kolikkopelien kehittäjät ammentavat aiheensa mitä mielenkiintoisimmista teemoista eikä biljardi ole poikkeus. Lisäksi FreeSpinsKasino.com tarjoaa ilmaispyöräytyksiä ilman talletusta useisiin erilaisiin biljardiaiheisiin tai muihin kolikkopeleihin.

Top Spin Snooker – teemalleen uskollinen biljardislotti

Top Spin Snooker -kolikkopelissä on 5 kelaa, 3 riviä ja 9 kiinteää voittolinjaa, jotka risteilevät biljardiaiheisilla merkeillä täytetyn peliruudun poikki. Symboliikasta löytyy lujatekoinen biljardipöytä, pokaali, erivärisiä palloja ja tipin päällysliitu. Ohjelmistokehittäjänä on 888 ja kolikkopelistä löytyy wild-symboli, scatter-merkki sekä ilmaiskierroksia, bonuskierros ja autoplay-toiminto.

Kun 3 bonusmerkkiä asettuu jollekin voittolinjoista, käynnistyy bonuspeli, jossa on jopa 7 tasoa. Voittaakseen pelaajan tulee valita biljardipöydältä erivärinen pallo, jotka kierrosten edetessä korvataan valkoisella pallolla, kunnes pöydällä lepää ainoastaan 6 valkoista ja yksi musta pallo. Scatter-merkit puolestaan tuovat ilmaiskierroksia seuraavasti:

  • 3 scatter-merkkiä = 10 ilmaiskierrosta
  • 4 scatter-merkkiä = 20 ilmaiskierrosta
  • 5 scatter-merkkiä = 30 ilmaiskierrosta

Vähimmäispanos on 0,05 yhtä pelilinjaa kohden ja pelaaja voi panostaa enintään 5 kolikkoa yhdeksälle voittolinjalle. Pelin teoreettinen palautusprosentti 95,75% sijoittaa pelin kolikkopelien keskikastiin.

PoolShark – ole Atlantin paras bilishai

PoolShark tarjoilee pelaajille enemmän jännitystä 25 voittolinjan voimin. Tämä 5 kelan ja 3 rivin kolikkopeli vei biljardifanit vedenalaiseen maailmaan sekoittaen sikari suupielessä biljardia pelaavan ja bonusmerkkinä toimivan hain tuttuihin korttipakan symboleihin 9-A. Kolikkopeli on erilainen ja värikäs vedenalainen slotti, jossa on wild- ja scatter-merkkien lisäksi uhkapeli-toiminto.

Pelinkehittäjänä Habanero ei toistaiseksi ole kovinkaan tunnettu, mutta sen vuoksi ei tätä progressiivisen jackpotin kolikkopeliä kannata ohittaa. Pelaaja voi asettaa vähintään 0,5 kolikkoa pelilinjaa kohden ja enimmissään 10 kolikkoa.

 

  • 3 ensimmäisen kierroksen voitot kerrotaan kahdella (x2)
  • Seuraavien 3 kierroksen voitot ovat kolminkertaisia (x3).
  • Seuraavat 3 kierrosta tuo nelinkertaiset voitot (x4).
  • Viimeiset 3 kierrosta ovat jopa viisinkertaisia (x5)!

Mustaan palloon osuminen päättää bonuspelin ja palauttaa pelaajan peruspeliin.

CoolPool – virkistävä kolikkopelikokemus verkapöydällä

Cool Poolin valttina ovat monipuoliset panostusmahdollisuudet. Pelaaja voi valita, sijoittaako hän panoksensa yhdelle, 25:lle tai jollekin voittolinjamäärälle siltä väliltä. Samoin panoksen koko riippuu pelaajan strategiasta alkaen 0,01 kolikosta ja päätyy aina 0,25 asti. Mistään highroller -pelistä ei varsinaisesti voida puhua, mutta NuWorks Gamingin luomus tarjoaa kolme jackpotia; major, minor ja mini. Voittosummat ovat miljoonaslotteihin nähden vaatimattomat, mutta pitävät silti jännitystä yllä pallojen kolahdellessa pusseihin.

Siististi pukeutuneet biljardin pelaajat elävöittävät keloja värikkäiden 9-A-merkkien ohella ja näkyypä pöydällä puolityhjä shottilasikin. Pelaajat tuovat parhaimmat voitot, kun taas samannumeroiset pallot keloilla 1 ja 5 käynnistävät 2-9 ilmaiskierrosta. CoolPool sopii ennen kaikkia riskeistä pitäville pelaajille, sillä bonuksiin oikeuttaviin lisäkierroksiin ja jackpotteihin voi päästä käsiksi ainoastaan pelaamalla kaikilla voittolinjoilla.

Muita biljardin pelaajan listalle sopivia kolikkopelejä ovat Playtechin yksinkertainen yhden linjan 8-BallSlot, MIG:n aikarajoittimella toimivan bonuspelin sisältävä Ronnie O’Sullivan’s Big Break tai The Art of Gamesin klassisen tyylikäs Lucky 8 Ball.